30 mar 2021, 14:26

Фаталната жена 

  Poesía
262 0 2

Фаталната жена е опасна,

но е толкова красива…

Тя е съблазнителна и страстна,

буйна, непокорна, дива.

 

Тя е чародейка и изкусителка,

с тяло създадено за прегрешение.

На сладострастието е повелителка.

Тя е истинско изкушение.

 

Тя е мистериозна…

Само поглед и те упоява.

С походката си грациозна

всеки мъж тя пленява.

 

Тя е сексапилна и гореща,

и няма от нищо свян.

В нея мъжете виждат насреща

един свой жадуван блян.

 

Всеки мъж след нея тича

- омайва ги със своя чар.

Но никой истински не обича,

това е нейното проклятие и дар.

© Татяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много благодаря!
  • Много хубаво и точно казано без излишни думи. Поздрави!
Propuestas
: ??:??