2 abr 2010, 19:25

*** 

  Poesía » De amor
629 0 7

спомен

устоял на бурени

подава връх

с аромат на старо вино

вкусно и тръпчиво

мокър от бесове

и дъх

на съблечен глас

 

дойде и

дири бясното обичане...

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??