Бойко гаф пореден прави.
Осмиват го "Господарите"* и Слави.
Следват подире му изцепка след изцепка,
защото има една мозъчна клетка.
Повече такива му трябват.
Хората му държавата ограбват.
Пример е за чалга политик.
На наглостта е той практик.
*Има се предвид хумористичното предаване "Господари на ефира".
© Георги Todos los derechos reservados