26.10.2010 г., 21:00 ч.  

Мутробойко 

  Поезия » Хумористична
617 0 0

Бойко гаф пореден прави.

Осмиват го "Господарите"* и Слави.

Следват подире му изцепка след изцепка,

защото има една мозъчна клетка.

 

Повече такива му трябват.

Хората му държавата ограбват.

Пример е за чалга политик.

На наглостта е той практик.

 

*Има се предвид хумористичното предаване "Господари на ефира".

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??