11 abr 2013, 0:05

Fifty Nine – все още много Fine 

  Poesía
922 0 13

И тази зима си замина.

И разцъфтях по-ароматна,

по-шарена от теменуга дива. 

По-жилава съм от коприва

и по-усмихната от кукуряк.

 

Навярно съм орисана

да съм щастлива

и Весела да съм ми отива.

И в пъстротата на април

годините не ме превиват.

 

Сега, освен че съм красива,

по-умна съм и по съм силна.

Годините посрещам със мерак.

Какво като съм Fifty Nine –

все още съм си много Fine!

 

Весела ЙОСИФОВА :)))

11 април 2013 г.

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??