27 feb 2008, 17:18

Философията на живота 

  Poesía » Otra
478 0 3
 

 

Животът тежко и жестоко ни калява.

Понякога само със злини дарява.

Но доброто винаги побеждава

и  бързо света завладява.

 

Хубаво е, че имаме добри души

и трудно е зло да им се внуши.

Животът е на скръб и радост разнобой,

а ние хората очакваме красив развой.

© Дени секу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??