19 jul 2019, 8:41

Флирт 

  Poesía » De amor
321 1 0

Тази вечер свещта с вятъра танго затанцува.
Подхвана я той властно и
макар да бе опасно,
се чувстваше прекрасно.
Тя галантно с него зафлиртува,
близна го огнено и запалува...
Пламъка си грациозно заизвива -
ту припламва, ту го скрива.
Закачливо на вятъра намигна
до сърцето му майсторски в нощта достигна...
Макар и известен навред като бохем,
той прие да играе за кратко с нея в тандем.
Не разбра как, но скоро тъй бе изкусен, тъй бе пленен,
на сутринта
оказа се - влюбен и укротен.

© Zlatka Аndonova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??