10 may 2008, 18:46

Фокус отдалечен 

  Poesía » Versos blancos
645 0 3

В синевия водопад
ще взема нишката,
която като майка и дете
ме свързва
с плода,
който приютяваш;
от нея ще се разплета,
ще се доведа
сама
до "Края",
до "Началото" -
като малко котенце 
във вълнено кълбо;
оттам във безкрая
ще те заведа
и бременна ще ме родиш,
за да бъдем пак
едно
в едно.

 

© Андромеда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??