Не поглежда своите уроци Тони,
цял ден футболната топка гони.
В неговите сънища Бербатов му говори:
"Всеки за успеха трябва да се бори!
Първо нека да откриеш за какво те бива,
после ще живееш под звезда щастлива!"
Тони малък е, но вече знае:
в националния отбор по футбол ще играе.
© Иван Иванов Todos los derechos reservados