21 oct 2019, 22:09  

Футболни страсти 

  Poesía » Epigramas
1053 0 0

България - Англия 0:6

 

Футбоът е наша страст!

Ескимосите и чукчите

вече са след нас!

 

По трибуните тълпата

хич не гледа резултата -

хулигани там вилнеят,

полицаите немеят, 

официалите се смеят!

Моля - псувай

и бесней на воля!

© Димитър Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??