19 may 2007, 21:29

Г-це Звездица Небесна 

  Poesía
535 0 1
Г-це Звездица Небесна,
да ви достигна - не ми е лесно,
вие сте огнена искрица,
но докоснете ли ме,
          аз цял пепел ще стана...

Погледнете ли ме с тез
бляскави очи,
заслепен аз падам на колене
и в мъки се мъчи и мълчи
            сърчицето ми,

няма сили то да стене,
ето и лятото настана,
но нещо тягостно ми стана,
не ме чакайте, мила,
             нямам ни памук, ни коприна да ви постеля...

Изподран съм аз цял,
сърцето ми е голо за вас,
ала мъка -  не е окачено с бижу,
имахме среща, нали във шест,
             ако ме няма - не чакайте много...

© Любовник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??