16 feb 2010, 11:03

Гадание 

  Poesía
369 0 1

Отваряш страничка

от Книгата...

Оная- на Съдбата!

Тук всяка дума

във очите пари.

Леко с пръстите

описваш усета...

За Онова - което

пуска кълнове в Земята.

То няма още име,

но расте, живее

и вижда в себе си

разпаленото

Слънце, планината...

Съществува да дари живот

на Божиите твари!

Това от векове единствено

умее...


Б.Калинов.08.02.2010г.

Пловдив.

http://www.playcast.ru/view/1118142/f60b2a53f9842c4ecbbe8d4d0999adec71c5e632pl

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??