10 ago 2017, 20:37

Гадание 

  Poesía
718 1 2

Гадание

се изписва

по ръката ми –

песен

на горски дух.

Наостря уши

дори вятърът –

някой –

но кой? –

ще се появи тук.

Нови цветове

ще разцъфнат

по поляните

на пътя ми.

В приключенска карта

се превръща

кожата ми.

Има ключ за разчитане.

И ключарят е тук.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??