Aug 10, 2017, 8:37 PM

Гадание 

  Poetry
714 1 2

Гадание

се изписва

по ръката ми –

песен

на горски дух.

Наостря уши

дори вятърът –

някой –

но кой? –

ще се появи тук.

Нови цветове

ще разцъфнат

по поляните

на пътя ми.

В приключенска карта

се превръща

кожата ми.

Има ключ за разчитане.

И ключарят е тук.

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??