19 abr 2012, 23:18

Гара 

  Poesía » De amor
540 0 0

Ръждива утрин. Тя го чака.
Часовникът заспал е. Студ.
В палто оръфано, в полумрака,
поиска ù запалка - луд...
И грачат гарвани без милост.
Несресан олюлява се денят.
Но въпреки проклинащите сили,
за нея хубав е светът!
... И ето, релсите потръпват
от грохота на идващия влак.
Момичето щастливо е от тръпката,
че ще го чака и очаква пак!

© Искрен Димов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??