29 jul 2009, 11:22

Гатанка 14 

  Poesía » Para niños
1015 0 8

С лист по лист е обградена

и на цвят е тя зелена,

Зайко иска да я схруска

сутрин рано на закуска

и за тази къдравелка

знаем, че се казва...

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??