15 sept 2009, 12:49

Гатанка 

  Poesía » Otra
538 0 6

Утрото насищаш с аромат,

деня изпълваш с радост и надежда.

Завършек си на вечерите празнични,

уханието ти прониква и в съня...

 

Магическа напитка си, спор няма!

За битките житейски вдъхновяваш.

Умората измиташ като със метла.

Разговорите по-леко с теб текат.

 

На влюбените служиш за посредник.

Много произведения на изкуството

от теб вдъхновени са. Думите да опишат

слаби са такава наслада за духа и тялото!...

 

                                                                                 Що е то?

© Радослава Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??