На Лиса ходи на гости.
Яде месце и през пости.
Когато агънце малко открие,
по цели нощи от щастие вие.
Понякога има празен търбух
и даже - разпорен кожух.
Тогава е тъжен, унил, умълчан.
Кой е той?
(Вълчан)
© Людмила Зарева Todos los derechos reservados
с обич за святото ти перо.