18 abr 2008, 7:48

Гатанка 9 

  Poesía » Para niños
744 0 3
Зеленчук е с форма кръгла,
щом отрежеш го - сълзата тръгва,
а след нея втора, трета,
следват и четвърта, пета.

Тъй го режем и ридаем,
за какво - сами не знаем.
А децата го делят,
в манджите не го ядат.

Чудно е защо го правят,
може би и те не знаят.
И на този зеленчук,
знаем името му, че е...

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??