Ти си хубаво цвете,
а се превърна в срам.
От глупост се оплете
с онуй чекмедже там.
Коя е тая "Мата Хари",
по колко на нощ и даде,
какъв батак Янев завари,
вече не се ли накраде?
Ти си алчен и трупаш,
стана за смях пред света,
но в гърди се тупаш:
"Туй е само клевета!"
Но истината излезе наяве -
ще си платиш за греховете,
награби се ти здраво,
но ще търкаш наровете.
© Георги Todos los derechos reservados