8 июл. 2021 г., 07:26  

Гербер 

  Поэзия » Юмористическая, Гражданская
488 0 0

Ти си хубаво цвете,

а се превърна в срам.

От глупост се оплете

с онуй чекмедже там.

 

Коя е тая "Мата Хари",

по колко на нощ и даде,

какъв батак Янев завари,

вече не се ли накраде?

 

Ти си алчен и трупаш,

стана за смях пред света,

но в гърди се тупаш:

"Туй е само клевета!"

 

Но истината излезе наяве -

ще си платиш за греховете,

награби се ти здраво,

но ще търкаш наровете.

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??