20 ago 2007, 9:50

Гладна съм 

  Poesía
814 0 16
Гладна съм за теб.
За твоите устни и очи.
Тялото ми изпитва копнеж.
Пълно е с порочни мисли.
Гладна съм.
Искам да те вкуся.
С моето първо кафе.
Бъди сутрешната ми закуска.
Нахрани едно слабо дете.
Гладна съм.
Тръпки ме побиват.
Искам те вътре в мен.
Зареди ме с енергия,
за да преодолея и този ден.
Гладна съм.
Целуни ме.
Впий зъби в моите устни.
Боли от сладост.
Боже, толкова са вкусни.
Гладна съм.
Помогни ми.
И ти бъди гладен за мен.
Гладна съм.
Нека двама се нахраним
и така да започне нашият ден.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??