27 ene 2021, 20:35  

Глагол - терорист 

  Poesía » Otra
90 0 0

В нашта държава -

тъй злополучна,

нищо не става, както трябва,

а ... както "се случва".

 

С най-бавния взрив поразява

език, правоговор, правопис.

И няма нийде от него избава, -

от тоз глагол - терорист.

 

Ала не само в нашта си Българѝя, -

тотално властва глобална неразбория.

И светът сякаш вече

със себе си ще приключи -

не иначе, а както се случи.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??