29 may 2010, 10:49

Глас крещи в нощта 

  Poesía » Otra
826 0 0

Глас крещи в нощта:

Къде си ти? При мен ела!

Ела и сподели с мен

този мой ден, необикновен.

 

Глас крещи в нощта,

изречен от нечия уста.

Трудно доловим, но не и уловим,

носещ нужните слова.

 

Глас крещи в нощта,

глас от гробна тишина.

Галейки слуха сега,

с думите: Тук съм аз, сега!

 

 

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??