Гледам те, докато спиш.
Гледам те и немея от твойта красота.
Гледам те, а в очите ми беснеят
две пламъчета, с огън парлив.
Изгоряха очите да те гледат.
Изгоря и сърцето от любов по теб!
Защо когато заспиваш, все така се получава,
цялата от любов по теб изгарям?
03.05.2007г
© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados