9 oct 2016, 16:50

Гледна точка 

  Poesía » Otra
335 0 0

Гледна точка

Разбита под ударите хаотични,
премазана е палитрата с цветове.
Тревога! Вият сирени!
Горят огнеупорни плетове.

 Дим нахлува във вените.
Обсажда полуразрушения бастион.
Достига до последната порта,
но там чака го легион.

Пламъците пренаписват легенда.
Бялото на черно прилича.
Сменят се небето и земята.
Само дрехите преоблича.

 

© Иван Чорлев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??