9.10.2016 г., 16:50 ч.

Гледна точка 

  Поезия » Друга
334 0 0

Гледна точка

Разбита под ударите хаотични,
премазана е палитрата с цветове.
Тревога! Вият сирени!
Горят огнеупорни плетове.

 Дим нахлува във вените.
Обсажда полуразрушения бастион.
Достига до последната порта,
но там чака го легион.

Пламъците пренаписват легенда.
Бялото на черно прилича.
Сменят се небето и земята.
Само дрехите преоблича.

 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??