20 may 2011, 11:52

Глухота 

  Poesía » De amor
789 0 13

Чу ли?

Котки пълзят –

черни змии на пътя.

Ако го пресекат,

могат и да го срутят.

 

Чу ли?

Писък, залостен

зад страни зачервени,

криволичи по моста

между тебе и мене.

 

Чу ли?

Времето дръзна

да отрони въздишка.

И в косите ни плъзнаха

побелелите нишки.

 

Чу ли?

Птиците грачат,

по- фалшиво, по слух.

Ще ти кажа обаче,

че и аз не ги чух.

 

© Елена Биларева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??