20.05.2011 г., 11:52 ч.

Глухота 

  Поезия » Любовна
750 0 13

Чу ли?

Котки пълзят –

черни змии на пътя.

Ако го пресекат,

могат и да го срутят.

 

Чу ли?

Писък, залостен

зад страни зачервени,

криволичи по моста

между тебе и мене.

 

Чу ли?

Времето дръзна

да отрони въздишка.

И в косите ни плъзнаха

побелелите нишки.

 

Чу ли?

Птиците грачат,

по- фалшиво, по слух.

Ще ти кажа обаче,

че и аз не ги чух.

 

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??