21 ago 2007, 1:54

Глупава съдба!!! 

  Poesía
670 0 2
Да виждаш как човекът си отива
и да не можеш никак да го спреш,
да нямаш право да избираш,
но да искаш вместо него да умреш...

Защо съдбата е така жестока,
захвърляща някой към безкрая,
насочвайки го в незнайна посока
с една-едничка цел - ... края...  ?!

Аз искам, искам, искам да обърна
тази нечестна глупава съдба,
на баба си разсъдъка да върна
и да й кажа, че е
НАЙ-ДОБРАТА БАБА НА СВЕТА!!!

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • мерси, мерси
  • стихът е много тъжен и много добър немога да повярвам че момиче на 17 години може да пише толкова хубави стихове
Propuestas
: ??:??