Филофосфски погледнато...
Всичко тече,
всичко се променя.
Някои неща омръзват,
истинските - Не.
Но коя съм аз, по дяволите,
да говоря за тия неща.
Ти си имаш теория по въпроса.
Всичко търпи своята метаморфоза.
- Довиждане, лека вечер!
- Лека.
Олеквам в собствените си очи,
да се усмихвам глупаво
и да мълча тактично,
когато ти си
афектиран,
импулсивен...
Това не е проява на добро възпитание,
това не е милосърдие към теб,
това е пълна глупост!
... следва
© Роси Стефанова Todos los derechos reservados