25 сент. 2007 г., 14:37

Глупости 1 

  Поэзия
730 0 2

Филофосфски погледнато...

Всичко тече,

всичко се променя.

 

 

Някои неща омръзват,

истинските - Не.

 

 

Но коя съм аз, по дяволите,

да говоря за тия неща.

Ти си имаш теория по въпроса.

Всичко търпи своята метаморфоза.

- Довиждане, лека вечер!

- Лека.

 

 

Олеквам в собствените си очи,

 

 

да се усмихвам глупаво

и да мълча тактично,

когато ти си

афектиран,

импулсивен...

Това не е проява на добро възпитание,

това не е милосърдие към теб,

 

 

това е пълна глупост!

 

                                                                                       ... следва

 

© Роси Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??