1 dic 2004, 8:57

Годините минават 

  Poesía
1543 0 2
Годините минават
сърцето не забравя
ако любовта замира
то споменът остава.

Сезони отминават
греха се опрощава,
а само съвестта
неспокойна си остава.

Годините минават
човека остарява
и на снимка само
младостта остава.

Сезони отминават
листа ми пожълтява,
но едно сърце самотно
да тупка не престава.

Годините минават..........

© Ана Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • На същото мнение съм, но и последният куплет е много хубав.
  • Хареса ми. Особено третия куплет е очарователен. Много истинско. С малко думи, много е казано. 6 от мен.
Propuestas
: ??:??