2 dic 2015, 12:38

Голгота 

  Poesía » De amor
309 0 2

Голгота


Две ръце протегнати

                  две сърца разбити

две съдби разминати

                  две рани непокрити


Две звезди изгаснали

                   две реки пресъхнали

птици две замлъкнали

                   ела и бор помръкнали


Светът пустинен и бездомен

                    вие глутница от ветрове

дори Миражът в него е злокобен

                    една Любов разкъсана на две



Ноември 2015

Варна

Гавраил

© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Младене,винаги коментираш точно и коректно.Благодаря ти.
    Лейди,"харесах" краткият ти отзив.Очаквах го.
  • Много носталгично, но и много красиво! Поздравявам те за поезията, Гавраиле!
Propuestas
: ??:??