Две ръце протегнати
две сърца разбити
две съдби разминати
две рани непокрити.
Две звезди изгаснали
две реки пресъхнали
птици две замлъкнали
ела и бор помръкнали.
Светът, пустинен
и бездомен
вие глутница
от ветрове
дори миражът в него
е злокобен
една Любов
разкъсана на две.
Ноември,2015
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados