Горчивата чаша
Да отпиеш пълната чаша
на нощната горчива самота.
Животът ти, объркан като каша,
забрави своята красота........
И те преследва обич тъжна
с премръзнали по бузите сълзи.
И всяка болка е към тебе длъжна,
но никоя не те срази.
© Йонка Янкова Todos los derechos reservados