Jan 28, 2016, 1:42 PM

Горчивата чаша 

  Poetry » Love
342 0 0

                                                              Горчивата чаша

 

 

Да отпиеш пълната чаша

на нощната горчива самота.

Животът ти, объркан като каша,

забрави своята красота........

 

 

И те преследва обич тъжна

с премръзнали по бузите сълзи.

И всяка болка е към тебе длъжна,

но никоя не те срази.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??