23 ago 2007, 15:25

Горчиви сълзи 

  Poesía
674 0 4
Капки самота валят от очите ми
и боли ме! Огромна тъга
се крие сега зад сълзите ми -
отиде си от мен Любовта.

Тръгна си той и сама ме остави
в този жесток свят, суров,
с объркани чувства да се оправям
и да се питам: "Къде си, Любов?"

Знам, тръгна си с него и гръб ми обърна,
а уж щастие носиш... - Лъжи!
Уж красота и усмивки даряваш,
но при мен има само горчиви сълзи.

Те бавно се стичат, превръщат се в прах,
но болката остава в мен да гори.
Любов, ти пораждаш в мен, знай, само страх
и в красотата ти вече не вярвам, уви!

2003 г.

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??