9 abr 2012, 10:40

Горчивина 

  Poesía » De amor
428 1 0

Извини ме, сега съм наясно,

задушавам те, така си на тясно,

ще те оставя да дишаш,

щом така го искаш!

 

 

Любовта се състои и в това,

да пуснеш любимия на свобода.

Приемам всичко, за да си добре,

дори ако трябва и да не съм до теб!

 

 

Ще потъжа, надявам се - ще мине

и забравата ще долети,

щом нямам правото на избор,

неизбежното ще ни връхлети!

 

 

© Вера Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??