22 nov 2008, 21:34

Горчиво е 

  Poesía
532 0 4
 

Aз тръгвам, онзи път отново ме зове.

Сред думи свои пак заглъхвам,

като празни редове

по тях издъхвам.

 

A друго що ли очите биха днес приели,

когато само техният зандан е вечен.

Не търси в нощта предели,

когато хоризонтът с длани е разсечен.

 

Но утрото ще дойде още по-фалшиво.

Като разстрел на тебе ще прилича.

Истината... само вкусилият дъх на вино

знае колко горчиво е да се обича.

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??