11 jun 2009, 23:34

Горчиво сладък, непобедим дявол 2 

  Poesía » De amor
670 0 1

Като сладко изкушение
покорява мислите ти,
предизвиква в теб вълнение,
заслепява очите ти.

Той идва изневиделица
и променя света ти тотално,
като небе, разсечено от гръмотевица,
натриса се в живота ти нахално.

Срещнеш ли го, оставаш стъписан,
ала после усещаш колко си улисан
в неговите устни и думи сладки.
Иска ти се да го изядеш на малки хапки.

В следващия момент ти се замисляш,
че това не може да ти се случи,
как да го отбягваш планове измисляш,
но да знаеш, няма да се получи.

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??