24 feb 2007, 17:12

Гордост 

  Poesía
576 0 4
Плача! - за какво? - не знам,
сърцето ми се къса -
за какво? - не знам.

Сутрин усещам празнота,
липсва ми нещо,
но какво?

Вървя и блуждая. Къде! - не знам.
Вечер не мога да заспя,
замислена стоя.

Липсва ми топлина -
това, което ти ми даваше до сега.
Раздялата не мога да приема.

Върни се - крещи сърцето ми,
но ме спира гордостта!

© Юлия Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??