19 nov 2017, 23:17

Горене 

  Poesía
884 0 4

Да паля ли пожар?
Спри ме навреме
изхвърли ме,

занаеш, че съм лоша!
Ще понесеш ли болка  
с изгаряне четвърта степен,
дифузия на жеги,  
перманентно топене? 
Сажди под очите,
въглени в ръцете, 
мехури по краката,  
пироманка да те гали? 
Ще изгориш ли реактивно,
задвижвайки двигател,  
нитро оптимизиран, 
да достигнеш скоростта ми. 
С пиролиза да обладавам 
искаш ли духът ти?
Да преобладавам
по Фаренхайт и Целзий?

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??