Горещи чувства
По стъпките ти аз сълзи ще роня,
в сърцето ми ще бие луда кръв.
Не успях от него аз да те прогоня,
сега там има само скръб.
В съня ми тайно всяка нощ ще идваш,
ще ме будиш шепнешком.
Тъга в очите ми ще виждаш,
сълзи горещи пак ще падат,
стон след стон.
И времето ще спре,
и всичко ще отмине.
Но знам,че няма да забравя,
теб и болката, стопила се
във моето сърце.
© МаГи Ст Todos los derechos reservados