19 ene 2023, 21:49

Горещи жени 

  Poesía » Filosófica
634 1 0

Жените са горещи пустини,

безводие мъчи ги, клети.

Няма начин в тях да изстинеш,

не пониква в нозете им цвете.

 

Ако в облак сребрист се превърнеш,

в тях настъпва голяма промяна.

Щом водата им в пясъка върнеш,

те разлистват зелена премяна.

© Георги Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??