4 sept 2008, 7:55

Горещо 

  Poesía » De amor
604 0 1

Колко бързо времето минава,

остават само спомени във нас,

но един прекрасен спомен остава

да ни топли всеки час.

 

Горещо лято - с лодките бели,

горещо лято - с морските вълни,

горещи устни, погледи слели,

горещо ти ме целуни.

 

Колко съм щастлива с теб сега,

че отново си до мен.

Няма я моята тъга,

колко е красив този ден.

 

Ще бъдем ли отново с теб сами?

Ще дойдеш ли със мене пак?

Виж, морето с пясъка ни мами,

очаква ни горещият бряг.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??