25 ene 2007, 16:00

Горката тя 

  Poesía
846 0 4

Горката тя,как да и кажа да бяга от теб.

Ти париш като огън.

Болиш като дълбока рана.

Убиваш като смъртта.

 

Как да и кажа да се пази от теб.

По-студен си от лед.

По-зъл от дявол.

 

Ала защо се самозалъгвам.

И на мен ми казваха да бягам,да се пазя.

Но само който е вкусил от теб знае,че това е невъзможно.

По-сладък си от захър.

По-нежен от перце.

© ДиДиТо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??