Горката тя,как да и кажа да бяга от теб.
Ти париш като огън.
Болиш като дълбока рана.
Убиваш като смъртта.
Как да и кажа да се пази от теб.
По-студен си от лед.
По-зъл от дявол.
Ала защо се самозалъгвам.
И на мен ми казваха да бягам,да се пазя.
Но само който е вкусил от теб знае,че това е невъзможно.
По-сладък си от захър.
По-нежен от перце.
© ДиДиТо All rights reserved.