2 may 2010, 15:08

Горска песен 

  Poesía » Para niños
907 0 5

Вчера във гората

сбрала се тайфата -

Зайо Бързобежко,

Ежко Таралежко,

 

Кумица Лисана

също и Мецана,

Кумчо, Рунтавелка

и едничка Белка.

 

Всички щом се сбраха,

дружно те запяха,

Славей им припява,

глас той извисява.

 

Тази горска песен

в слънчев ден чудесен

слушаха я всички -

животинки, птички.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??