22 jul 2007, 0:25

Готова съм на всичко! 

  Poesía
2046 0 4
За теб готова съм на всичко,
готова съм дори да ме боли,
искам нещо тъй мъничко,
за миг да ме обичаш ти.

Готова съм по въглени да ходя,
та дори краката си да изгоря,
ако трябва и ще прося
за капчица от любовта.

С нож готова съм да се порежа,
да напиша името ти с кръвта,
душата си на дявола продавам,
спаси сърцето ми от самота.

Ако трябва и отрова ще изпия,
знаейки, че после ще умра,
като кораб в айсберга ще се разбия,
аз готова съм и на това.

Ала знам и ти, че ме обичаш,
някъде в сърцето ти съм аз,
не го признаваш, но и не отричаш,
ела и времето ще спре за нас!!!

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много ме развълнува..невероятен стих
  • За да не оставям коментари на всичките ти стихове ти казвам тук, че наистина всичките са страхотни! Пишеш наистина много хубаво! Продължавай все така и горе главата..!
  • Благодаря.
  • Харесва ми!
Propuestas
: ??:??